Personal

Personalen

Liv Lanzén | Ägare |
Det är jag som äger och driver Hundvy. Jag har jobbat med hundar större delen av min karriär och det är det jag vill göra resten av mitt liv. Det är för mig ett privilegium att kunna arbeta med mitt största intresse men ännu mer är det en enorm chans att faktiskt kunna göra en skillnad i längden för många hundar. Det som driver mig i mitt arbete är att sprida en bättre förståelse för vad en hund är och fram för allt vad den behöver för att må bra. Genom mitt dagis och mina kurser hoppas jag kunna göra den ”vanliga” hundägaren lite mer medveten. I grund och botten är jag utbildad instruktör och problemhundsutredare men precis som de flesta i hund-branschen har jag lärt mig mest på att jobba med hundar sedan 2005. Sedan 2014 är även besöks/terapihundar något jag brinner för. Mina hundar  är under utbildning och vi praktiserar så mycket vi hinner.

Julia Graf Enerdal
Började hos oss April 2014 och har sedan dess vart en viktig del i TeamHundvy. Julia har två chihuahuor, en tik (Ellen) och en hane (Yoda). Julia är vår lagkapten som hela tiden håller ihop gruppen och ser till att vi sammarbetar så effektivt som möjligt.

 

Charlotta Granat
Började hos oss våren 2017 och kombinerar jobbet med att plugga. Tillsammans med sina två Corgis, Nellie och Norton, utgör hon en viktig del av vår verksamhet och har huvudansvaret för inomhusverksamheten.