Personal

Personalen

Liv Lanzén | Ägare |
Det är jag som äger och driver Hundvy. Jag har jobbat med hundar hela mitt aktiva arbetsliv och det är det jag vill göra resten av mitt liv. Det är för mig ett privilegium att kunna arbeta med mitt största intresse men ännu mer är det en enorm chans att faktiskt kunna göra en skillnad i längden för många hundar. Det som driver mig i mitt arbete är att sprida en bättre förståelse för vad en hund är och fram för allt vad den behöver för att må bra. Genom mitt dagis och mina kurser hoppas jag kunna göra den ”vanliga” hundägaren lite mer medveten. I grund och botten är jag utbildad instruktör och problemhundsutredare men den bästa kunskapen och erfarenheten på att dagligen jobba med hundar och deras ägare sedan 2005.

Julia
Började hos oss April 2014 och har sedan dess vart en viktig del i TeamHundvy. Julia har två chihuahuor, en tik (Ellen) och en hane (Yoda). Julia är vår lagkapten som hela tiden håller ihop gruppen och ser till att vi samarbetar så effektivt som möjligt. –Julia är just nu föräldraledig, tillbaka ht 2022. 

Johanna
Började som praktikant hos oss höstterminen 2015 genom en gymnasieskola och blev sedan vikarie vintern 2016. Johanna har varit en självklart pusselbit i TeamHundvy sedan dag ett och har växt in i företaget på ett fantastiskt sätt under åren hos oss. Johanna är våran lekgrupp-ansvariga och utvecklar hundarnas språk och lek i vårat lekrum.

Cornelia
Mer info kommer.

Karoline
Mer info kommer.